Squadra 103

Reeds een decennium lang staat de Ultimate-serie aan de top van het Canyon racefiets programma. Deze framesets worden met minitieuze zorg ontworpen met als doel een laag gewicht met maximale stijfheid te verenigen in een ongeëvenaard totaalpakket met buitengewone rijkwaliteiten. Met de Sport Pro Geometry verkrijgt de rijder de ideale zitpositie op de fiets om optimaal te kunnen presteren met urenlang comfort in het zadel. Deze machines hebben zichzelf jarenlang bewezen als eerste keus voor menig profrenner en voor iedere enthousiaste racefietser verkrijgbaar in verschillende carbon en aluminium versies.

Net als in 2015 zal Maserati dit jaar gebruikmaken van hoogwaardige Castelli wielerkleding. Het Italiaanse Castelli is de meest legendarische ontwerper en producent van wielerkleding. De wielergeschiedenis van het merk gaat terug tot de vroege jaren 30 van de vorige eeuw. Castelli ontwikkelde toen de eerste echte koersbroek, speciaal voor de stijlvolle Gino Bartali en zijn landgenoot Fausto Coppi brak het werelduurrecord in een speciaal door Castelli ontworpen aërodynamisch pak van zijde! Revolutionair voor die tijd.

Met de introductie van Lycra® in 1976 sloeg het succes vervolgens toe als een schorpioen. Castelli is vandaag de dag vastberaden de snelste wielerkledij ter wereld te maken. En het verschil zit hem in de details. Grote races worden gewonnen door kleine details die bij Castelli hun welverdiende aandacht krijgen. Wij gunnen onze riders die aandacht voor details.

Become a friend

Speciaal voor Maserati Cycling Friends:

  • Maak kans op invitaties voor secret Rides & Nights.
  • Win mooie prijzen voor een perfect wielerjaar.
  • Krijg exclusieve toegang tot evenementen, parkeergelegenheden en de mooiste verhalen.